kovács autószerelő
Oros, autószervíz
kezdőlap cégünk szolgáltatások kapcsolat
Kovács autószervíz
autójavítás
motordiagnosztika
 

Online ajánlatunk!

Jelentkezzen be és 10% enged- ményt adunk szolgáltatási árainkból! Kollégánk visszahívja!

neve:
e-mail:
telefon:
téma:
 
  Technológiák
  Szervizünk: galéria
szervíz, autójavító
  Élenjáró technológiák
autójavítás, szervíz


kovács autószerviz, oros
Izzókészlet: milyen izzót?
Lassan már szállóige lesz az a bizonyos izzókészlet, melyet a forgalmi és személyi, valamint a jogosítvány mellett a közúti ellenőrzésnél a leggyakrabban emlegetnek a rendőrök... Vajon mi van akkor, ha ezt használni is kell?

Aki éjszaka, vagy este közlekedik az tudja, hogy milyen bosszantó és veszélyes, ha valamelyik, a közlekedésben résztvevő autónak nem megfelelően világítanak a lámpái. Ezért érdemes a saját és mások biztonságának érdekében időről időre ellenőrizni a gépkocsi fényberendezéseit.

Ha valami nem működik rendesen vagy szabályszerűen, akkor jön elő az a bizonyos izzókészlet. Ennek tartalmát, vagyis az alkalmazható égőket pontosan meghatározzák rendeletek. Mindez természetesen úgy történik, hogy a közlekedésben résztvevők maximális biztonságára törekedjenek, vagyis nem azért nem ajánlják a xenon és halogén égőket, mert nyugati minta után szabadon... Nem. Azért, mert ezek a típusok azon felül, hogy az autót hihetetlenül dizájnossá teszik, csökkentik a fényszóró hatékonyságát és nem világítják meg rendesen az utat.

A halogén fényszórók nemzetközileg engedélyezett erőssége 55/60 watt. Nagyon ügyesen megoldva ennél erősebbet nem is lehet kapni a boltokban. A 80/100 wattos égők az utat erősebben világítják meg, de ez elsősorban a távolsági fénynél érdekes.

a she.hu nyomán
Kovács Autószervíz
4451 Nyíregyháza-Oros, Csermely köz 10.
Telefon: 42/480-203, 20/9265-157
  Autós tippek

  Tanács autóvezetéshez: Ne húzódjon nagy teherautók holtterébe!
  Tanácsok utazás előtt
  Amit a téligumikról tudni érdemes
  Izzókészlet: milyen izzót?készítette az Alphadesign