kovács autószerelő
Oros, autószervíz
kezdőlap cégünk szolgáltatások kapcsolat
Kovács autószervíz
autójavítás
motordiagnosztika
 

Online ajánlatunk!

Jelentkezzen be és 10% enged- ményt adunk szolgáltatási árainkból! Kollégánk visszahívja!

neve:
e-mail:
telefon:
téma:
 
  Technológiák
  Szervizünk: galéria
szervíz, autójavító
  Élenjáró technológiák
autójavítás, szervíz


kovács autószerviz, oros
Jó tanácsok autós utazáshoz!
Hosszabb út, vagy külföldre tervezett nyaralás előtt mindenképp érdemes átvizsgáltatni a négykerekűt.
Egy közelmúltbeli felmérés szerint a nyaralni induló családok több mint fele autóval indul útnak; többségük a négykerekű nyújtotta kényelelem és szabadság miatt ül szívesebben a volán mögé.

Kétségtelen, hogy egy autós nyaralás során minden más járműnél nagyobb függetlenséget élvezhetünk: ott állunk meg pihenni, pisilni, inni, kávézni, ahol csak akarunk, ráadásul menetrendhez, szabályokhoz és utastársak tucatjaihoz sem kell alkalmazkodnunk. A szabadságnak azonban - mint tudjuk - ára van, ha nem akarjuk legszebb két hetünket idegen ország ismeretlen szervízeiben tölteni, akkor érdemes megtennünk néhány előzetes óvintézkedést.

Bár e tényezőket a mindennapi autóhasználat során sem szabadna elmulasztani, hosszabb távra tervezett út előtt feltétlenül ellenőrizzük-ellenőriztessük le az olaj, a fékfolyadék és a hűtőfolyadék szintjét. A biztonság kedvéért kannában mindig legyen nálunk ioncserélt víz és tartalék olaj, de győződjünk meg a pótkerék állapotáról is.

A legjobb, ha az út előtt egy szakszervízzel vizsgáltatjuk át az autót, a biztonság kedvéért pedig nem árt, ha információt kérünk a márka külföldi segélyszolgálatinak telefonszámairól. Ha a járgány műszakilag rendben van, az fél siker, de még nem elég az útnak induláshoz.

Mindenképpen be kell szereznünk még a kötelező biztosítást igazoló zöldkártyát, valamint meg kell győződnünk róla, hogy a kiválasztott országban lehet-e hazai jogosítvánnyal vezetni, vagy csak a nemzetközi passzust fogadják el. Ha az okmányok is megvannak, érdemes kiegészítő utasbiztosítást kötni, de nem tanácsos spórolni a turista casco szolgáltatáson sem, ami a nyaralás ideje alatt történő lopás és töréskárra nyújt kártérítést.

a sulinet.hu nyomán
Kovács Autószervíz
4451 Nyíregyháza-Oros, Csermely köz 10.
Telefon: 42/480-203, 20/9265-157
  Autós tippek

  Tanács autóvezetéshez: Ne húzódjon nagy teherautók holtterébe!
  Tanácsok utazás előtt
  Amit a téligumikról tudni érdemes
  Izzókészlet: milyen izzót?készítette az Alphadesign